05 4605 5000

karhulan.apteekki@apteekit.net

Vesivallinaukio 3, 48600 Kotka

KARHULAN TORI APTEEKKI

Karhulan Tori apteekin palvelut

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Karhulan Tori apteekissa reseptilääkkeet toimitetaan suoratoimituspisteissä. Reseptiä toimittaessaan farmaseutti tai proviisori antaa tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä sekä tarjoaa lääkkeestä edullisemman vaihtoehdon, jos sellainen on olemassa ja saatavilla. Käytössämme on lääkkeiden yhteisvaikutusohjelmia, joiden avulla näemme, onko hakemallanne lääkkeellä yhteisvaikutuksia muiden käytössä olevien lääkkeiden kanssa. Jos riskiyhdistelmiä löytyy, otamme yhteyttä hoitavaan lääkäriin.

Apteekkimme kanta-asiakasrekisterissä olevat henkilöt voivat pyytää tulosteena apteekistamme toimitettuja lääkkeitä koskevat tiedot. Listauksesta voi olla esimerkiksi lääkärille hyötyä, sillä siitä näkee aiemmin käytetyt lääkkeet, mikä auttaa välttämään lääkkeistä aiheutuvia päällekkäisyyksiä ja haitallisia lääkeyhdistelmiä lääkärin määrätessä uutta lääkitystä.

Tartuntatautilain perusteella toimitetut lääkkeet ovat maksuttomia, kun lääkemääräyksen on tehnyt kuntayhtymään virkasuhteessa oleva lääkäri.

Palvelumaksu kattaa kaikki kerralla uusittavat reseptit.
Lääkäri vastaa uusimispyyntöön 8 arkipäivän sisällä.
Reseptin uusimispyyntö voidaan lähettää kaikkiin sähköisiä uusimispyyntöjä vastaanottaviin terveydenhuollon yksiköihin.

Palvelumaksu 2,00 €

Karhulan Tori apteekin farmaseutit ja proviisorit opastavat oikean itsehoitolääkkeen valinnassa. Tarkoituksemme on varmistua siitä, että valittu itsehoitolääke on sopiva eikä sen vaikuttava aine tai apuaineet aiheuta ongelmia muun lääkehoidon tai elämäntilanteen (esim. allergiat, vuorotyö, raskaus, laktoosi-intoleranssi jne.) kanssa. Karhulan Tori apteekista löytyy myös lemmikkieläinten itsehoitolääkkeet.

Annosjakelussa asiakkaan lääkkeet jaetaan annospusseihin pakattuina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Jokaisella toimituskerralla asiakas saa annospussinauhan lisäksi apteekista ajan tasalla olevan lääkityskortin, josta käyvät esille käytössä olevat lääkkeet ja niiden annostelu.

Kysy lisää palvelusta apteekissamme.

Voit myös tutustua palvelun toimintaan ANJA sivustolla.

Palvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet.
Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa
ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä tehdään
huomioita lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille.

Varaa aika lääkityksen tarkastuspalveluun reseptitiskiltämme.

Palvelumaksu 50,00 €

Todistus tarvitaan, kun Schengen-maihin viedään lääkkeitä, jotka sisältävät huumausaineita tai psykotrooppisia aineita.
Todistusta hakiessaan henkilöllä on oltava mukanaan matkustusasiakirja, tavallisesti passi tai henkilökortti.

Palvelumaksu 15,00 €

Karhulan Tori apteekin valikoimasta löytyvät terveydenhoito- ja kosmetiikkatuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Henkilökuntamme neuvoo mielellään sopivan tuotteen valinnassa, on tarve sitten ihonhoito, sidetarpeet, lisäravinteet, hygienia, suunhoitotuotteet tai vaikka lemmikin hyvinvointituotteet.

Asiakkaamme voivat halutessaan liittyä apteekin kanta-asiakasrekisteriin. Tällöin asiakkaan tiedot tallennetaan apteekin tietojärjestelmään, ja pystymme paremmin seuraamaan lääkityksen sopivuutta ja turvallisuutta. Kanta-asiakkaillemme on tarjolla myös etuja ja mahdollisuuksia, joita muille asiakkaille ei pystytä tarjoamaan.

Mikäli olet Karhulan Tori apteekin kanta-asiakasrekisterissä ja luottotietosi ovat kunnossa, voit halutessasi ryhtyä apteekin tiliasiakkaaksi. Tiliostot laskutetaan kerran kuukaudessa. Kysy lisää meillä asioidessasi!

Vanhentuneet tai käyttämättömät lääkkeet ovat ongelmajätettä (huomaa, että myös käyttämättömät pakkaukset käsitellään apteekissa ongelmajätteenä). Käyttämättömät lääkkeet toimitetaan apteekin kautta edelleen ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. Lataa TÄSTÄ ohjeet kuinka käyttämättömät lääkkeet tulee apteekkiin palauttaa!

Järjestämme apteekissamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemapäiviä. Osallistumme myös Karhulan torin yrittäjien yhteisiin tapahtumiin. Tapahtumissa kerromme terveyttä edistävistä seikoista, lääkkeistä ja päivän aiheeseen liittyvästä itsehoidosta. Tapahtumista saat tietoa esimerkiksi seuraamalla Karhulan Tori apteekin Facebook sivustoa sekä lehti-ilmoittelua.

Jaamme apteekissamme Terveydeksi! -lehteä, joka on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti ja täynnä tuoretta terveystietoa.

Seuraa meitä

© Karhulan Tori apteekki 2022